Manifest fundacional

AnchormanBenvinguts a Altaveux, punt de trobada de temes relacionats amb la user experience, el desenvolupament d’aplicacions i les startups.

La iniciativa neix de la voluntat de crear un espai on professionals d’aquests sectors puguin mantenir-se informats de les darreres novetats, donar la seva opinió sobre temes candents i assabentar-se dels darrers esdeveniments i trobades.

Inicialment la creació de continguts originals serà limitada i es centrarà en la seva majoria en divulgar continguts de tercers, ja siguin de fonts nacionals o internacionals, però la idea és anar equilibrant el ratio en favor d’articles, opinions, reportatges i entrevistes pròpies amb un focus especial en l’escena local.

En certa mesura, Altaveux vol actuar com una àgora pública, on sigui la pròpia comunitat la que faci seva la veu i marqui l’esdevenir de la iniciativa. Estem oberts a suggerències i contribucions de qualsevol tipus i esperem anar-vos coneixent per satisfer les vostres necessitats.

Els inicis seran humils o, si em permeteu el símil, adoptarem una metodologia lean que ens permeti evolucionar ràpidament seguint les necessitats que ens marqui l’audiència i, perqué no dir-ho, minimitzant els costos. És per això que comencem amb un blog atrotinat i una compte de twitter necessitat de seguidors.

En qualsevol cas, volem arribar al màxim nombre de professionals per tal de captar, reflectir i unificar les diferents sensibilitats professionals del sector. És per això que us agrairíem que, si trobeu els continguts interessants, parleu d’Altaveux a totes aquelles persones que considereu puguin estar interessades en la iniciativa, ja sigui com a mers espectadors o eventuals contribuïdors.

Per ara res més, si voleu més informació de primera mà, a continuació us deixo amb les diferents maneres que teniu de contactar-nos.

Blog: https://altaveux.wordpress.com/
Twitter: @altaveux
Linkedin: David Pascual http://es.linkedin.com/in/pgdavid

Moltes gràcies pel vostre temps i esperem veure-us ben aviat.

Atentament,
David Pascual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s